Blogg

Hej!

 

Vad kul att DU hittat hit!

 

På den här sidan bjuder vi dig på en insyn på vad vi gör utöver våra fantastiska upträdanden.

 

Alla händelser kommer skrivas med äldsta inlägget först så var inte rädd för att scrolla neråt =)

KÖRLÄGER 2017

 

Helgen 16 - 17 september åkte vi hela kören för 5.e året i rad över till

Käringsund på Åland.

Laddade för två dagar fyllda med sång sång och mera sång mötte vi som vanligt en strålande sol. Trots massor av sång hann vi med även god mat, ett dopp i havet och lite lek på kvällskvisten.

En helt magiskt vacker plats att lära in nya stämmor och texter på.

EN HELT VANLIG TORSDAGSÖVNING

 

Även fast vi övat hela helgen var det ikväll dags igen. Sångtajm! Det går inte komma ifrån att torsdagarna är heliga från övriga aktiviteter. Men såååå skoj vi har och såååå mycket vi lär oss. Och vad bra vi blir! ;) Här övar vi för fullt inför gospelallsången nästa torsdag. Passa gärna på att komma och sjung med oss!

ALLSÅNGSGOSPEL 28 SEPTEMBER

 

Alltså WOW! Vilken häftig grej att få sjunga allsång med en nästan fullsatt Magdalenasal i Kyrkcentrum. Det var inte många ben som stod stilla och de flesta tog ton så taket nästintill lyfte. Och inte gick det goda fikat efteråt av för hackor heller.

Efteråt fortsatte vi med vanlig körövning men några stannade kvar länge. Några lyssnade på oss och andra passade på att surra lite extra med vännen sin i cafeét.

Så härligt att få dela denna torsdag med alla er som tog sig tid att komma. Hoppas vi ses igen.

 

TJOHEJ! ÖVA ÖVA ÖVA.....

 

Utöver våra gemensamma övningar på torsdagarna är det ett positivt måste att öva hemma också. Men att sjunka ner i soffan med hörlurarna i för att förhoppningsvis låta resten av familjen få lite kvällsro. Öva öva öva! Lite gospel piggar alltid upp liksom :) Och vill en att det ska låta bra så behöver en öva också. Både text och stämma ska sitta inför gospelcafeét den 15/10

GOSPELCAFÈ 15 / 10 - 2017

 

Ja vad säger man? Lyckan är total efter ännu en härlig stund med gospel och gemenskap i sikte. Ikväll bjöds publiken på lite fart, lite lungt och så lite allsång. En trevlig afton som gav mersmak. Ett stort tack till Nadja, präst inom håbo pastorat och tidigare medlem i kören som stod för två underbara solon. Woh, vilken pipa den tjejen har! Och köket....och vaktmästaren på plats....en stor eloge för ett fint jobb!

Sååå, efter ett par veckor med detta i fokus börjar vi på torsdag om och laddar för Gospelmässan i Almunge kyrka 12/11. Men med ett 20-årsjubileum i sikte får vi allt räkna med en del annat smått och gott också.

 

WE ARE VOICE 4 / 11 - 2017

 

Det gåååår inte att få för mycket sång. En total omöjlighet!

Så mellan våra egna gemensamma övningar och uppdrag är det högst vanligt att vi befinner oss på andra sångrika häppenings. Det kan vara en konsert, gospelfestival eller som i helgen "We are voice" på Friends Arena. Dit blev vi ett gäng glada pumor som njöt av sång med bland annat Tommy Körberg. Allt detta övriga är såklart frivilligt men det är svårt att stå emot :)

KÖRDAG 11 / 11

 

Självklart har vi våra efterlängtade jubileumskonserter i fokus. Men först har vi en gospelgudstjänst i Almunge att se fram emot. Idag har vi övat från 9 - 16. Självklart hanns det med lite lunch och hembakat go'fika också men sången tog störst plats. Vi har övat rörelser och finlirat stämmor, vi har haft roliga röstövningar och utsatt oss för att tänja gränserna. En spännande, rolig och mycket givande dag.

ALMUNGE KYRKA 12 / 11 - 2017

 

Ett trevligt sätt att börja farsdag på var att få sjunga i denna vackra kyrka. Och uppskattningen gick inte att ta miste på då en av prästerna tar sig en dans efter gången på väg ut. Det hembakta fikat som bjöds på satte pricken över i.et för en mycket lyckad gospelmässa.

20-årsjubileum 10 / 12 - 2017

 

Det är såååå häftigt. Heavenly Joy har alltså funnits i tjugo år. Helt crazy vad bra gjort! Och det blir bara bättre och bättre så ett 30-årsjubileum får ni räkna med, haha. En magisk dag och kväll upplevde vi tillsammans med de som kom och firade med oss. Det bjöds på tillbakablickar med både toner och fotografier, några fällde lite tårar men mestadels skratt. Och sång i en härlig blandning av bland annat Ed Sheeran, Adele, Toto, Carola och Kirk Frankling bjöd vi på. I cafeét med hembakt fanns det bubbel, glittriga cupcakes och lyxiga snittar att mumsa på för en billig peng och tro mig, det var SMARRIGA godsaker rakt igenom. ;)

 

Här bjuder vi på några bilder från dagen tillsammans med en sång eller två.

Vill du höra mer? Kika gärna in på vår YouTube-kanal